Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АҚПАРАТ » ОШГ №17 имени Ивана Трубицына
Қабылдау бөлімі :
+7(726 32)2 19 93
Есепші бөлімі:
+7(726 32)2 19 93
Нашар көрушілер
нұсқасы
» » Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АҚПАРАТ
08
ноябрь
2024

Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АҚПАРАТ

№ 17 ЖОББМГ бойынша тамақтандырудың сапасына мониторинг                                     жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссияның мониторинг                                                  жүзеге асыру бойынша жұмысының қорытындысы туралы 

АҚПАРАТ

Меркі ауылы                                                                                                 08.11. 2024 жыл

           «Жалпы білім беретін мектептерде білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік қызмет көрсету қағидалары мен «Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру және мектепке дейінгі білім беру ұйымдарында, жетім балалар мен ата-аналарының қамқорлығынсыз қалған балаларға білім беру ұйымдарында тәрбиеленушіні және білім алушы балаларды тамақтандыруды қамтамасыз етуге байланысты тауарларды сатып алу қағидаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі №158 бұйрығына өзгерістер мен толықтырулар енгізілген Қазақстан Республикасы Оқу-ағарту министрінің 2023 жылғы                     12 сәуірдегі № 95 бұйрығы мен "Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің 2022 жылғы 17 ақпандағы №ҚР ДСМ-16 бұйрығының талаптарына сәйкес  2024 жылдың 8 қарашада № 17 жалпы орта білім беретін мектеп - гимназиясында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі (бракераждық) комиссия құрамы мектеп асханасының санитарлық талаптарға сәйкес қызмет ету жұмысына мониторинг жүргізді.

            Мониторинг нәтижесі бойынша акт рәсімделіп, анықталған кемшіліктер бойынша тиісті жауапты мамандарға кемшіліктерді жою туралы келесі ұсыныстар берілді:

  1. Асхананың  ас блогының санитарлық жағдайын қадағалау аспазши А.А.Жантаеваға жүктелді;
  2. Асхананың пісіру цехінде арттық заттарды алып тастау аспазши А.А.Жантаеваға және ыдыс жуатын қызметкерлерге жүктелді;
  3. Буфеттың санитарлық жағдайын ретке келтіру асхана қызметкері Н.Камалбекке   жүктелді.



Анықталған кемшіліктерді жоюға комиссия тарапынан 5 (бес) жұмыс күні ұсынылды.



Прокомментировать
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Введите код с картинки:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив